Lars Grønnevik

Leder Fabi Oslo

«Jeg er en person med høy integritet som brenner for å levere det beste til både kunder, kandidater og mine ansatte. Gjennom årene har jeg samarbeidet med en rekke av Norges mest profilerte og anerkjente selskaper, og vet hvilke krav som stilles til blant annet fremdrift og kvalitet for gjennomføringen av en vellykket rekrutteringsprosess.  Jeg er ikke fornøyd før du er fornøyd».

Lars har vært leder av Fabi Oslo siden 2010 og styremedlem siden 2015. Han har femten års erfaring med rekruttering, konsulentutleie, management for Hire og lederrekruttering innen økonomi, regnskap og finans, og jobber operativt med både rekruttering og midlertidige behov. Han har opparbeidet seg et betydelig nettverk av kandidater og møter blant annet mange med ledererfaring fra stillinger som CFO, Økonomisjef, konsernregnskapssjef, som er aktuelle til både til faste stillinger og interimledelse.

Lars er utdannet fra høyere avdeling ved Norges Handelshøyskole i Bergen, Universitet i Bergen og Hærens Befalsskole. Han har arbeidserfaring fra flere anerkjente nasjonale og internasjonale selskaper og har solid forretningsforståelse.