Hva kan vi tilby deg som jobbsøker?

Jobb i ett av våre team

Som konsulent i Fabi får du tilgang til utfordrende og spennende oppdrag innen økonomi eller ledelse. Du får anledning å jobbe hos flere av Norges mest anerkjente selskaper og får bygge nettverk blant konsulenter i Fabi, og ute hos oppdragsgiver. Søk gjerne på generelt grunnlag da vi alltid er på utkikk etter dyktige konsulenter.

jobb i Fabi

Fast jobb innen økonomi og ledelse

Dersom du er på utkikk etter en fast jobb innen økonomi eller ledelse, kan du enten søke på en av våre utlyste stillinger, eller ta kontakt på generelt grunnlag. Ofte jobber vi med stillinger som ikke lyses ut, så vi anbefaler deg å kontakte oss enten for nåværende eller fremtidige jobbmuligheter. 

AdobeStock_261074100

Management for hire

Få oppdrag som CFO, økonomisjef, konsernregnskapssjef eller HR manager. De jobber med effektiviseringer, strategi, forretningsutvikling, budsjettering, rapportering og implementering av styringsmodeller.

Management for hire

Våre spesialiseringsområder

Trykk på boksene for å vise mer i hver kategori.

Økonomi

  • Økonomi
  • Finans/treasury
  • Rapportering og analyse
  • Regnskap
  • System

Ledelse

  • Økonomiledelse
  • Strategi
  • Virksomhetsledelse

Fagområder og tjenester

Vi tilbyr fleksible tjenester for å imøtekomme våre kunders behov. Fellesnevneren er at et samarbeid med oss skal oppleves som positivt både for kunder og kandidater. Vi etterstreber å holde høy kvalitet i alt vi gjør, og vi jobber tett sammen med våre kunder for å sikre at de oppnår sine målsettinger. 

Fem steg til et godt søknadsbrev

Små justeringer i søknadsbrevet kan gjøre en stor forskjell. I dette innlegget gir vi deg råd og inspirasjon til hvordan du skiller deg ut i mengden.

AdobeStock_359752388

Fire megatrender som endrer arbeidslivet

Små justeringer i søknadsbrevet kan gjøre en stor forskjell. I dette innlegget gir vi deg råd og inspirasjon til hvordan du skiller deg ut i mengden.

trender arbeidslivet
chat-bot

Ta kontakt

Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å finne drømmejobben innen økonomi og ledelse.