Om Fabi

FABi er et konsulent- og rekrutteringsselskap med spesialisering innen fagområdene økonomi, finans og digital. Vi tilbyr tjenestene rekruttering, konsulentutleie og management for hire. FABi er et ledende selskap innen sitt segment og vi kjennetegnes av kundefokus, god kunnskap om kandidatmarkedet og dyktige ansatte.

  • Spesialisering innen økonomi, finans og digital
  • Kontorer i Stavanger og Oslo
  • Veletablert selskap med over 20 års historie som har gitt oss et solid merkenavn i markedet, langvarige kundeforhold og flere rammeavtaler
  • Anerkjente nasjonale og internasjonale kunder som gir utviklende og lærerike oppdrag til våre konsulenter
  • Sertifisert leverandør til olje- og gassbransjen

Vi har lenge jobbet med oppdrag på vegne av kunder som søker økonomer med interesse og kunnskap om IT kombinert med god forretningsforståelse. Vi erfarer at det er mange stillinger som opererer i krysningspunktet mellom økonomi, system, IT og forretning.

En av grunnpilarene i FABi har alltid vært at vi skal kunne tilby våre kunder høy intern kompetanse mot forretningsområdene vi rekrutterer til. Med vårt digitale tjenesteområde bygger FABi bro mellom økonomi og IT som leverandør av rekrutteringstjenester.

FABi vil fremdeles være et spesialistselskap og skal tilby deg som kunde den rette kompetansen og det riktige kundeteamet for det enkelt behov innen økonomi, finans og digital. 

Har ditt selskap et behov så ta gjerne kontakt med oss.

Vi søker løpende å komme i kontakt med kvalifiserte og dyktige kandidater. Du kan registrere deg på generelt grunnlag eller søke på utlyste stillinger.