Dette er fordelene med å leie en konsulent

https://cdn2.hubspot.net/hubfs/5241322/bilder/blogg/fordelene%20med%20a%CC%8A%20leie%20en%20konsulent.jpg

Fabis konsulenttjenester er ideelle for deg som ikke ønsker at mangel på spesifikk kompetanse skal stoppe eller forsinke prosjekter eller daglig drift. Vi har en stab av fast ansatte konsulenter og et stort nettverk av tilknyttede kandidater. Dette gjør at vi på kort varsel kan tilby dyktige konsulenter innen våre spesialistområder økonomi og digital, slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

 

Du får hurtig tilgang på dyktige medarbeidere

Mens det fort kan ta opp mot seks måneder å ansette en ny medarbeider, kan en innleid konsulent være på plass i løpet av et par uker. I tillegg til konsulent-staben vår som påtar seg oppdrag, jobber vi proaktivt med å kartlegge markedet slik at vi til enhver tid vet hvilke aktuelle kandidater som er tilgjengelige for oppdrag. Det effektiviserer prosessen med å skaffe rett kandidat til rett oppdrag, og gjør at våre kunder raskt kan ha en ressurs tilgjengelig.

Konsulentene vi leier ut, har i forkant gått gjennom en grundig rekrutteringsprosess hvor både faglige og personlige kvalifikasjoner og egenskaper vurderes og testes.

 

Fabi har spesialisert kunnskap innen økonomi, finans og digital

Våre rådgivere har selv bakgrunn fra fagområdene vi har spesialisert oss på, slik at vi effektivt kan velge ut rett konsulent til de respektive oppdragene basert på kvalifikasjoner, preferanser og egnethet. Siden vi er et spesialistselskap og har jobbet med de samme fagområdene i mer enn 20 år, har vi opparbeidet oss et stort nettverk av potensielle kandidater innen økonomi, finans og digital.

 

Du får tett oppfølging

For oss er det viktig med god kommunikasjon før, under og etter innleieperioden, for å sikre at leveransen svarer til forventningene. Våre Consultant Managere følger opp både kunde og konsulent underveis i oppdraget. Som kunde har du én hovedkontaktperson du kan konsultere når som helst dersom noe skulles oppstå. Det gjør at vi har god kontroll på hvordan oppdraget oppleves, både for deg som kunde og for den innleide konsulenten.

 

Du slipper administrasjon og betaler kun for utførte arbeidstimer

Når du leier inn en konsulent fra Fabi, står vi med det fulle arbeidsgiveransvaret. Du betaler kun for arbeidet som utføres, mens vi tar oss av utbetaling av lønn, arbeidsgiveravgift, forsikring, pensjon, sykepenger og lignende utgifter.

Har du bare et midlertidig behov, som kan løses ved å leie inn ekstern kompetanse i en periode, kan det derfor være kostnadseffektivt å benytte seg av konsulenttjenester. Da betaler du kun for arbeidskraften i den perioden du trenger den, og du slipper å sitte med høye arbeidsgiverutgifter i perioder hvor kompetansebehovet ikke er like stort.

 

Kontrakten kan enkelt forlenges

Viser det seg at du har behov også utover den avtalte perioden, kan du enkelt forlenge kontrakten. De fleste midlertidige oppdragene varer mellom seks til tolv måneder, men vi opplever svært ofte at kunden ønsker å forlenge innleieperioden. I de tilfellene hvor kunden ser at behovet er permanent, blir konsulenten ofte tilbudt fast jobb etter endt innleieperiode. Blir dette tilfellet for dere, har dere spart tid og ressurser på rekrutteringsprosessen, og konsulenten har allerede fått opplæring og førstehåndskunnskap til selskapet i løpet av perioden som innleid.

 

Ønsker du kontakt?

Ønsker du å leie inn en økonom, eller er du bare nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg? Ta kontakt med Consultant Manager Carl-Fredrik Schmidt for en uforpliktende samtale.

Relaterte artikler

Fleksibilitet til å trives

Da økonom Antonio Vizcarra sluttet i Aker Solutions i fjor sommer, ville han benytte muligheten til å finne